site logo

Dysetrykkfall

Trykkets tap av dysen bestemmes av dysens forskjellige arbeidsmetoder. For eksempel, blant dysene i alle moduser, har den lineære dysen det minste trykktapet, mens trykktapet til hele kjeglemundstykket er relativt stort. Trykkets tap av dysen er omvendt proporsjonal med dysens kraft. dysestrukturen, vil det direkte øke slagkraften til dysen, noe som er veldig viktig for rengjøringsindustrien. Når vi designer munnstykket, vil vi prøve å unngå altfor kompliserte indre strømningspassasjer, fordi kompleksiteten i strømningspassasjen betyr at væsken er mer sannsynlig å produsere unødvendig turbulens, og turbulens er en av de viktigste årsakene til trykktap.

For eksempel, ved design og produksjon av rette dyser, vil vi prøve å unngå rettvinklede innvendige fremspring, og generelt bruke en jevn overgangsmetode for behandling, som vil minimere væskens motstand og redusere dysetrykket. . Få størst effekt. 微信图片_202104221641338

Vi er en profesjonell dysedesign- og produksjonsfabrikk, med veldig rik erfaring, er du velkommen til å kontakte oss når som helst for å få mer dyse teknisk informasjon og dysens beste tilbud.