site logo

Høytrykksdyse for vask

Høytrykksbeholderens rengjøringsdyser produsert av oss er mye brukt innen rengjøring av beholdervegg, innvendig rengjøring av rørledninger og andre felt. Blant dem er rengjøringen av den indre veggen i beholderen den mest kompliserte. På grunn av forskjellen i diameteren på beholderens indre vegg som må rengjøres, har vi designet og utviklet i henhold til forskjellige diametre. En serie tankrengjøringsdyser kan dekke de fleste applikasjonsbehov.

Tankrensedyser er delt inn i tre rengjøringsmoduser. Den første er en fast rengjøringsdyse. Dysen har ingen bevegelige deler over hele kroppen. Alle er fikset. Hele munnstykket er fylt med en full kjegledyse, som kan sprayes til hver firkant. For å oppfylle kravene til omfattende rengjøring av beholderens indre vegg.

Den andre typen er en roterende rengjøringsdyse med én akse. Sprayhodet kan bare rotere rundt den gjengede spindelen på dysen, så sprøyteretningen er vanligvis en flat vifteform, fordi den kan dekke hele den indre overflaten av beholderen.

Den tredje typen er 3D -roterende dyse, som ikke bare roterer rundt dysens trådspindel, men også rundt aksen til den roterende dysen, slik at selv om den bare sprøyter et punkt, kan den rengjøres fullstendig etter en viss periode med rotasjon. På tønnens indre vegg er slagkraften til denne dysen veldig stor, så den er egnet for rengjøring av den indre veggen i beholdere med stor diameter.