site logo

Spraydysesimulering

For å oppnå en effektiv dyseform, i den innledende fasen av dyseutformingen, kreves væskeanalyse av 3D -modellen. Gjennom CFD -programvareanalyse utføres strukturoptimaliseringsdesign for å oppnå den beste dysestrukturen, og deretter kan det være prøveproduksjon, test og masseproduksjon.

Utformingen av hver av våre dyser følger denne prosessen. En god strukturell design er ikke bare å forfølge den beste jettingytelsen, men å finne den beste balansen mellom ytelse og produksjonskostnad. God ytelse, uansett produksjonskostnad for munnstykket, må denne munnstykket ikke ha noe marked.

I den innledende fasen av dyseutformingen vil vi vurdere alle faktorer. Hver dyse vil gjennomgå 3-5 ganger strukturell optimalisering, og strebe etter å oppnå kundetilfredshet og produsere den til den laveste kostnaden. Dette er ikke lett, det krever at våre ingeniører har tilstrekkelig forståelse av dyser og grundig forskning på væskemekanikk. Vårt team av ingeniører har jobbet innen dysedesign i mange år og har veldig rik erfaring innen dysedesign og produksjon, og kan designe og produsere de mest kostnadseffektive produktene for deg.