site logo

bruk av flat viftedyse

Sprøyteformen til den flate viftedysen er en trekant sett foran sett, og ligner en rett linje sett fra siden. Sett ovenfra er spraydelen av den flate viftedysen smal i begge ender og litt bredere i midten av oliven.

微信图片_202104221641326

Kjennetegnet ved den flate viftedysen er at den kan produsere en stor slagkraft. Dette er fordi det ikke er deler som får væsken til å rotere inne. Tvert imot, vi bør prøve vårt beste for å forhindre at væsken roterer inne i den. Turbulens vil gjøre jeteffekten. Senk den mens du reduserer dens innvirkning. Men på grunn av det lille dekkingsområdet som ligner en rett linje, er det egnet for montering på et transportbånd. Når objektet som skal rengjøres beveger seg i forhold til munnstykket, vil det enkelt fjerne festene på overflaten av objektet.

IMG_20210815_163117

Som det fremgår av bildet, er dysen til den flate viftedysen sammensatt av to halvsirkler. De to halvsirklene vil presse væsken for å oppnå en flat vifte sprayform.

Vi er en produsent av flate viftedyser fra Kina, med avansert teknologi og lave produktpriser. Hvis du vil ha mer informasjon om flate viftedyser eller få et billig dystilbud, kan du gjerne kontakte oss.