site logo

Kjøle-/befuktingsdyse

Det finnes mange typer kjøle-/befuktingsdyser, inkludert høytrykksdyser, lavtrykksdyser og dyser med luftforstøvning.

Arbeidsprinsippet for høytrykksdyser er å bruke høytrykksvann å pumpe væske inn i munnstykket. En høytrykksfjær og en tettende gummikule er installert inne i munnstykket. Funksjonen er å forhindre at dysen drypper. Når høytrykksvæsken kommer inn i munnstykket, vil fjæren skyves åpen. Deretter kommer det inn i virvelkammeret, hvor det danner en høyhastighets roterende væske gjennom virkningen av de virvlende bladene, og spruter deretter ut fra et lite hull for å knuse den omkringliggende luften for å danne en vanntåke.

Arbeidsprinsippet for forstøvningsdysen for lavt trykk er lik den for høytrykksdunstingsdysen, bortsett fra at den ikke har en indre høytrykksfjær, og dens forstøvningsmengde vil være litt lavere enn for høytrykksdysen trykkdyse. Fordelene er lav pris, lav støy og sikkerhet.

Luftstøvningsdysen deltar i forstøvning gjennom trykkluft. Det er to kanaler inne, den ene er flytende og den andre er komprimert gass. De to mediene vil bli blandet i munnstykket, og deretter bruke trykkluftens høyhastighets fluiditet. Gass-væskeblandingen sprøytes fra dysen ved høy hastighet. På grunn av den store hastighetsforskjellen vil det dannes veldig fine dråper. Noen av våre luftforstøvninger har også designet et to-trinns eller til og med et tretrinns atomiseringssystem for å gjøre tåken Dråpestørrelsen er mindre og størrelsen er mer jevn. Luft forstøvningsmunnstykket må brukes i et miljø med trykkluft, og atomiseringsvolumet er veldig stort, så det trenger ikke å være tett arrangert.

Hvis du vil vite mer teknisk informasjon om kjøle-/befuktingsdyser, eller hvis du vil få det mest gunstige tilbudet, kan du gjerne kontakte oss.