site logo

8 dysestang

Bar er den mest brukte trykkenheten i dyseindustrien, 1bar 0,1Mpa. Det normale arbeidstrykket for de fleste dyser produsert av oss er mellom 0,5ar-20bar, vanligvis 30bar-100bar kaller vi høytrykksmiljø, og 100bar ovenfor kalles UHV-miljø.

Under trykket på 8bar vil den generelle dysen med liten blenderåpning sprøytetåke. I lavtrykks forstøvningssystem designet og produsert av oss, blir trykket på 8bar-12bar vedtatt. Årsaken til å ta i bruk dette trykkområdet er på grunn av de nåværende rimelige rørledningene. , Trykkmotstanden til ledd og andre deler er innenfor 20bar, så alle deler som arbeider under dette trykket kan opprettholde den beste arbeidsforhold. 未标题-1

Påvirkningen av trykket i sprøytesystemet på munnstykket er veldig viktig, så arbeidstrykkområdet må bestemmes i begynnelsen av dysedesignet. Først etter at arbeidstrykkområdet til hele sprøytesystemet er bestemt, kan vi gå videre til neste dysedesign, fordi dysens ytelse, sprayvinkel, strømningshastighet, slagkraft, sprayform og andre parametere er utviklet rundt viktig parameter for arbeidstrykk.

For mer teknisk informasjon om dyser, er du velkommen til å kontakte oss.