site logo

Dysevakuum

Vakuumdysen kaldes også en luftforstærker. Den bruger Bernoullis princip til at producere en vakuumzone for enden af ​​dysen, som kan suge alle de omgivende stoffer ind i dysen og blande den med trykluft. Dens jetstrømningshastighed er større end den komprimerede gasstrøm ind i dysen. 5 til 15 gange ved hjælp af denne funktion bruges dysen ofte som tørreblæser, formidling af genstande, støvrensning osv.

Fra beregningsresultaterne af CFD -softwaren kan vi se, at den komprimerede gas, der kommer ind i dysen nedenunder, presses inde i dysen og skubbes ud til højre ved en superhøj hastighed og derved danner et vakuumområde til venstre. Suget her er ekstremt stort. Som materialeindløb sendes materialet automatisk til andre steder, eller det kan åbnes som et supplement til komprimeret gas ved hjælp af dysens dyse til at tørre objektets overflade eller til at rense snavs.

Hvis du vil have mere teknisk information om vakuumdyser, eller få det laveste produkttilbud, er du velkommen til at kontakte os.