site logo

Sprayoptimalisering

Hvis sprayeffekten av dysen ikke er tilfredsstillende for deg, er det vanligvis to situasjoner. Det første er at sprøytesystemet du designer har feil, slik som feil samsvar mellom røret og dysestrømmen, og trykket på pumpen og dysen. Den andre er at du kjøper Når det gjelder den dårligere dysen, kan den dårligere dysen ikke oppnå sprayeffekten som kreves av den normale parametertabellen, så den kan ikke oppfylle dine krav.

Det er mange alternativer for optimalisering av sprøytesystemet. Først av alt må vi finne ut hvorfor sprayen ikke tilfredsstiller tilfredsheten din. Hvis det er en feil i utformingen av sprøytesystemet, kan vi endre dysekonfigurasjonen på det opprinnelige grunnlaget. Eller velg en annen dysemodell for å gjøre opp for denne feilen. Våre profesjonelle ingeniører kan gjøre denne delen av arbeidet for deg, anbefale den mest passende dysetypen for deg og optimalisere sprøytesystemet til en lav kostnad.

Hvis det er fordi du har kjøpt dårligere dyseprodukter fra andre leverandører, kan du bare løse problemet ved å bytte dysene av høy kvalitet. streng kvalitetskontroll, slik at du kan være trygg på å kjøpe dysene våre, og du kan be våre ingeniører om å hjelpe deg med utformingen av sprøytesystemet. Du er velkommen til å kontakte oss når som helst.