site logo

Hvordan størrelse spraydyser

Sprøytestørrelsen på munnstykket er bestemt når munnstykket er produsert. Hvis du vil justere spraystørrelsen til den eksisterende dysen, er det nesten umulig. Det er derfor dysen har så mange spesifikasjoner.

For justering av dysespraystørrelsen kan bare trykkendringen brukes. Dette justeringsområdet er veldig lite. Ofte kan sprøytevinkelen bare endres mindre enn 10 grader, og til og med vinkelendringen på noen dyser er mindre enn 5 grader. Derfor anbefaler vi at du beregner dysens forskjellige parametere i detalj når du kjøper dysen, og disse parameterne må ha en viss grad av redundans. Dette for å håndtere påvirkning av usikre faktorer på dysens sprayeffekt.

131

Når det gjelder kjøp av dyser, er det en veldig profesjonell jobb. Du må beregne og oppsummere en rekke parametere som dysemateriale, sprøytevinkel, spraystrøm, dyse nummer, dyse installasjonshøyde, dyse installasjonsavstand, etc. i henhold til forventet effekt. , Dette er veldig vanskelig. Den gode nyheten er at våre profesjonelle ingeniører kan hjelpe deg i dette arbeidet. Du trenger bare å beskrive dysetypen du trenger eller andre parametere i sprinklersystemet så detaljert som mulig, og vår ingeniør kan anbefale dysen som passer deg. , Og lag en detaljert dyseinstallasjonsplan for deg, denne tjenesten er gratis. Så hvis du er forvirret om valg av dyse, er du velkommen til å kontakte oss.