site logo

Valg av sprøytesystemer

Det er dusinvis av kategorier og tusenvis av modeller av dyser produsert av oss. Det er veldig vanskelig å velge en dyse som passer deg fra så mange modeller. Når den valgte dysen ikke er egnet, vil det bringe tid og penger. Det doble tapet.

Vårt firma er en dyseproduksjonsfabrikk med flere erfarne ingeniører. Gjennom årene har vi designet hundrevis av sprayløsninger for kunder, og har vunnet enstemmig ros fra kundene. Så vi kan hjelpe deg med å fullføre dysevalgarbeidet.

Du må fortelle oss bruksmiljøet ditt og hva slags effekt du vil at dysen skal oppnå. Våre ingeniører vil anbefale en universell dyse som passer for deg i henhold til beskrivelsen din. Hvis universaldysen ikke kan oppfylle dine krav, vil våre ingeniører designe en dyse for deg separat, denne tjenesten er gratis. Etter at begge parter har bekreftet planen, vil vi produsere prøver for deg, enkle produktprøver er gratis, og komplekse produktprøver vil vi kreve et bestemt prøvegebyr, og deretter utføre testing, vi sender deg testdata og prøver, og etter bekreftelse at de er riktige, begynner vi å legge inn bestillinger for batchproduksjon.