site logo

Universal pumpemunnstykke

Generelle dyser er egnet for ulike bransjer. Fra sprøyteformen kan den deles inn i flate viftedyser, hele kjegledyser, hule kjegledyser, høytrykks forstøvningsmunnstykker, luftatomiseringsdyser etc., fra applikasjonsscenariene til produktet kan deles inn i spraykjøling, spray Dusjrengjøring, høytrykksrengjøring, avsvovling og denitrifisering, sprayfukting, støvdemping, etc. For generelle dyser produserer vi vanligvis en stor mengde inventar og sender den til deg så snart som mulig.

Forskjellen mellom universalmunnstykker og spesialdyser er at universalmunnstykker er egnet for de fleste bransjer. Dysens vinkel og flyt kan tilfredsstille behovene til ulike bransjer, mens dysene for spesielle formål re-utvikles i henhold til kundens krav. I motsetning til generelle dyser, er det ikke så mange modeller og spesifikasjoner. Noen ganger er det en spesiell dyse, vi kan bare designe og produsere en strømningsstandard for denne kunden.

Før du kjøper en dyse, kan du kontakte oss. Våre profesjonelle ingeniører vil anbefale munnstykket som er best egnet for deg. Hvis alle de generelle dysene ikke kan oppfylle dine krav, vil våre ingeniører designe en dyse spesielt for deg. Tilfredsstiller deg.