site logo

0 graders roterende dyse

0-graders roterende dyse kan ikke bare oppnå den maksimale slagkraften til vannstrømmen, men også det maksimale dekningsområdet. Hvis den konvensjonelle munnstykket krever stor slagkraft, må sprayområdet reduseres. Hvis du vil oppnå et større sprayområde, er det nødvendig å redusere dysens slagkraft. De to ser ut til å være umulige å blande perfekt, men vi kan oppnå tilfredsstillende resultater for begge effektene gjennom smart design. Dette er meningen med 0-graders roterende dyse.

0-graders roterende dyse er første 0 grad. Vi vet alle at under forutsetningen for samme strømning og trykk, jo mindre dysens sprøytevinkel, desto større er slagkraften. Dette tilfredsstiller først slagkraften til vår spyling. Hvis vi lar munnstykket fikse i en posisjon og alltid sprøytes i en fast retning, kan et stort dekkingsområde ikke oppnås, så vi installerer 0 -graders dysen på den roterende braketten og opprettholder en viss sprøytevinkel, slik at gjennom reaksjonskraften av høytrykksvannføringen, Du kan skyve munnstykket for å rotere, slik at du får en ringformet dekning. Så, hvis vi legger til en gruppe 0-graders dyser, installerer den på aksen til rotasjonsaksen og lar den rotere rundt rotasjonsaksen, får vi A sphere sprays dyser som dekker alle retninger.

Denne munnstykket kan opprettholde det største dekningsområdet under forutsetning av å bruke maksimal slagkraft. Den brukes ofte til å rengjøre den indre veggen i en beholder med stor diameter. Den enorme slagkraften kan gjøre det enkelt å vaske av fremmedlegemer som er festet til den indre veggen.