site logo

Kjeglespray

Kjegledyses inkluderer full kjegledyses og hule kjegledyser.

Hele kjegledysen er den mest brukte, fordi den har et veldig stort sprøytedekningsområde, så den brukes ofte til rengjøring, støvundertrykkelse, simulering av regn osv., Og dens strømningsområde er veldig bredt, den minste hele kjegledysen kan Spray tåke dråper med en diameter på mindre enn 10 mikron. Storstrømmen med full kjegldyse kan spraye en sprayeffekt som ligner en foss.

微 信 图片 _202104221641325

Tverrsnittet av den hule kjegledysen er en sirkulær ringform, noe som betyr at kjeglen den sprøyter bare er vanntåke rundt kjeglen, og det er ingen vanntåke i midten av kjeglen. Tilsvarende har denne dysen også et veldig bredt spekter. Flyteområdet til den lille hule kjegledysen kan også spraye tåke, og strømningshastigheten til den store hule kjegledysen er også veldig stor.

Vi er en profesjonell dyseprodusent med avansert dyseproduksjonsteknologi og et profesjonelt team av ingeniører. Du er velkommen til å kontakte oss når som helst for å få mer omfattende dyse teknisk informasjon eller få det laveste produkttilbudet.