site logo

Pris på tankrengjøringsdyse

Rensedysen for drivstofftanken kalles også flaske- og tankrensemunnstykke. Den vedtar vanligvis den roterende rengjøringsmodusen fordi roterende rengjøringsdyse kan produsere en større slagkraft og kan lettere fjerne fremmedlegemer festet til den indre veggen i drivstofftanken, og dermed oppnå en mer effektiv rengjøringsopplevelse.

Den roterende tankrengjøringsdysen bruker smart reaksjonskraften til den sprøytede væsken for å skyve munnstykket til å rotere rundt aksen, for å dekke hele sprayflaten fullstendig.

73_0004

Roterende dyser for drivstofftank har mange størrelser og typer. Vi må sitere i henhold til dine faktiske behov, men vær trygg på at produktprisene våre er de billigste blant produktene i samme bransje. Dette er fordi vi har produsert dyser basert på mange år. Erfaringen har forbedret produksjonsprosessen, og vi har brukt den gjenværende kapasiteten på fabrikken til å produsere et stort antall lagerprodukter, så vi håper du kan kontakte oss når som helst for å få det laveste tilbudet.