site logo

Roterende dyser for tankvask

Den roterende slissedysen kan bruke reaksjonskraften til væskestrålen for å presse dysens roterende mekanisme for å utføre allsidig roterende rengjøring, og rengjøringseffektiviteten er høy.

Fast tank rengjøringsdyses har ofte ikke sterk slagkraft. Dette er fordi formen på den faste tankrensemunnstykket er en full kjegle. På grunn av de strukturelle begrensningene til hele kjegledysen, har denne dysen en mindre slagkraft. Dette er akseptabelt for rengjøring av tanker med liten diameter, men for tanker med stor diameter, ettersom virkningen av den faste tankrensemunnstykket ikke er stor nok, kan tankens indre overflate ikke rengjøres grundig.

I denne forbindelse har vi designet og utviklet en serie roterende tankrengjøringsdyser. Designkonseptet er å bruke en flat vifteformet sprayform eller en lineær sprøyteform for å maksimere effekten av den sprøytede væsken, slik at tanken med stor diameter kan rengjøres. Tankens indre vegg. Imidlertid har den flate viftedysen og den rette munnstykket en naturlig defekt, det vil si at dekningsområdet er for lite, og tankens indre vegg er et kulelignende legeme med et stort overflateareal. Av denne grunn tenkte vi på å bruke en roterende konstruksjon. , Sett dysen inne i tanken, start vannpumpen, dysen roterer automatisk, rengjør alle overflater, vent på at den skal rotere i en periode, du kan rengjøre alle hjørner av den indre veggen grundig for å få det beste rengjøringseffekt.