site logo

Dyse og åpning

Dysens åpning bestemmer dysens sprayform, sprayvinkel, spraystrøm og sprayeffekt. Mesteparten av dyseåpnings er sirkulære, fordi den sirkulære formen er lettere å produsere enn den spesielle formen, og sprayformen til de fleste dyser er rund, for eksempel fullkeglemunn, hulkegledyse, høytrykks forstøvningsmunnstykke, lavt trykk forstøvningsmunnstykke, rett dyse, etc., er sprayformen enten sylindrisk eller konisk.

For dyser med andre sprøyteformer bruker vi vanligvis metoden for å gjøre dysen til en sirkel, og deretter endre dysens form med andre eksterne metoder, og derved endre sprøyteformen. For eksempel er den flate viftedysen gjennom det sfæriske hullet og V Sporet blir kuttet i to for å endre hullet til en olivenform. Det samme gjelder firkantmunnstykket.

På grunn av behandlingsteknologien er hullene som behandles av et roterende verktøy i utgangspunktet sirkulære, og prosessnøyaktigheten er bedre kontrollert enn andre former. Derfor vil vi bruke sirkulære hull som referansehull for generelle dyser, og deretter bruke sirkulære hull i sirkulære hull. På grunnlag av å legge til ekstern skjæring, og dermed endre dysens sprayform.

Med mindre du har spesielle spesialformede hullkrav, designer vi munnåpningen i henhold til bruksmiljøet ditt. Ta gjerne kontakt med oss.